Yhteydenotto tukipalveluun

Sovelluksen käyttäjä voi antaa palautetta tai ilmoittaa virhetilanteesta suoraan sovelluksesta. Sovelluksen alareunassa on linkki tukipalveluun, jota painamalla avautuu palaute-dialogi.

Palaute-dialogissa käyttäjä voi muokata vain palautteen/tukipyynnön kuvausta, loput tiedot asetetaan automaattisesti.

Sovellus antaa onnistuneesta yhteydenotosta ilmoituksen näytön vasempaan yläreunaan.