Vaatimus

Poimi Vaatimus-näkymä

”Poimi Vaatimus”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat vaatimukset. Näkymässä esitetään seuraavat tiedot:

• Tunniste
  • Nimi
  • Ryhmä

Ryhmän GDPR vaatimukset ovat Toimittajan ylläpitämiä viranomaisvaatimuksia jota sovelluksen käyttäjät eivät voi muokata tai lisätä.

Uuden Vaatimuksen luominen

Uuden Vaatimuksen luominen ”Poimi Vaatimus”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi”-painiketta.

Sovellukseen avautuu uusi välilehti, johon syötetään uuden Vaatimuksen tiedot.

Uuden Vaatimuksen luomista varten tulee antaa minimissään pakolliset tiedot, jotka on merkitty punaisella tähdellä. Tietojen syöttämisen jälkeen paina Tallenna-painiketta.

Vaatimukseen liittyvän kysymyksen lisääminen

Uuden kysymyksen luominen Vaatimukselle tapahtuu Kysymykset-osiosta painamalla ”Lisää uusi”-painiketta.

Sovellukseen avautuu uusi välilehti, johon syötetään uuden kysymyksen tiedot.

Uuden kysymyksen luomista varten tulee antaa minimissään pakolliset tiedot, jotka on merkitty punaisella tähdellä. Tietojen syöttämisen jälkeen paina Tallenna-painiketta.

Uusi kysymys näkyy Vaatimuksen kysymykset-osion listauksessa.