Tietotilinpäätös-raportti

Tietotilinpäätös-raportti avataan vasemman reunan navigaation Raportointi-vaihtoehtoa painamalla.

Sovellukseen avautuu uusi välilehti. Syötä päivämääräkenttiin haluamasi aikaväli, jolta tietotilinpäätös-raportti halutaan tehdä.

Tämän jälkeen paina ”Luo raportti”-painiketta.

Tietotilinpäätös-raportti avautuu uuten sovelluksen välilehteen.

Tietotilinpäätöksen tulostaminen

Tietotilinpäätös-raportin voi tulostaa sivulla olevalla Tulosta-painikkeella, ”Ctrl+P” pikanäppäinyhdistelmällä tai selaimen Tulosta-sivu toiminnolla.

Tulosta-painiketta painamalla avautuu selaimesta riippuen dialogi-ikkuna, jossa sivun voi tulostaa. (Ylläoleva kuva on Chrome-selaimesta, joka näyttää tulosteesta esikatselun)