Rekisteri

Poimi rekisteri-näkymä

”Poimi Rekisteri”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat rekisterit. Näkymässä Rekistereistä esitetään seuraavat tiedot:

• Nimi
  • Omistaja
  • Vaatimukset: vaatimuksien tila
  • Auditoinnit: auditointien tila

Uuden rekisterin luominen

Uuden rekisterin luominen ”Poimi rekisteri”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi”-painiketta.

Sovellukseen avautuu uusi välilehti, johon syötetään uuden rekisterin tiedot.

Uuden rekisterin luomista varten tulee antaa minimissään pakolliset tiedot, jotka on merkitty punaisella tähdellä. Tietojen syöttämisen jälkeen paina Tallenna-painiketta.

Rekisteriin liitetään automattisesti sovellukseen jo kirjatut vaatimukset, jotka liittyvät rekistereihin.

Uusi rekisteri näkyy ”Poimi rekisteri”-näkymässä.

Rekisterit-raportti

Rekisterit-raportilla käyttäjä voi selata kaikkia sovelluksessa olevia raportteja ja luoda tarkempia hakuja.

Raportti avataan ”Poimi Rekisteri”-näkymästä painamalla ”Avaa raportti”-painiketta.

Raportti avautuu uuteen sovellusvälilehteen. Raporteilla on seuraavat yhteiset toiminnot:

1. Raporteilla on hakuehtoja joita muuttamalla raportin tulokset suodatetaan.
  2. Hakuehtojen muuttamisen jälkeen tulee raportti ladata uudelleen painamalla ”Lataa uudelleen”-painiketta.
  3. Näkyvissä olevien tulosten suodattaminen onnistuu listauksen yläpuolella olevalla hakukentällä.
  4. Listauksessa näytettävien sarakkeiden näkyvyyttä voidaan muokata painamalla Sarakkeet-painiketta. Sarakkeiden näkyvyyttä säädetään avautuvasta valikosta.
  5. Jokaisella sarakkeella on oma hakukenttä/hakuvalikko, jonka mukaan listauksessa näytettäviä tuloksia voidaan suodattaa.