Pääkäyttäjätyökalut – yleiskuva

Pääkäyttäjä roolissa olevilla käyttäjillä sovelluksen yläreunan käyttäjävalikossa vaihtoehto: Pääkäyttäjätyökalut.

Valitsemalla Pääkäyttäjätyökalut-vaihtoehdon avautuu dialogi-ikkuna. Valitse ikkunasta Leave (Poistu)-valinta. Tämän valinnan jälkeen työpöytä vaihtuu.

Pääkäyttäjätyökalut työpöytä

Käyttäjien hallinta

Poimi Käyttäjätunnus-näkymä

”Poimi Käyttäjätunnus”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat käyttäjät.

Uuden käyttäjän luominen etusivulta

Pääkäyttäjä voi luoda sovellukseen uusia käyttäjiä suoraan työpöydältä painamalla ”Uusi käyttäjä”-painiketta.

Uuden tunnuksen luomista varten tulee antaa pakolliset tiedot, jotka on merkitty punaisella tähdellä. Käyttäjätunnus-luodaan automaattisesti sähköpostiosoite-kentästä.

Uuden käyttäjän luominen ”Poimi käyttäjätunnus”-näkymästä

Uuden käyttäjän luomisen voi tehdä myös ”Poimi käyttäjätunnus”-näkymästä painamalla ”Lisää uusi”-painiketta.

Uuden tunnuksen luomista varten tulee antaa pakolliset tiedot, jotka on merkitty punaisella tähdellä. Käyttäjätunnus-luodaan automaattisesti sähköpostiosoite-kentästä.

Vaatimusryhmien hallinta

Poimi Vaatimusryhmä-näkymä

”Poimi Vaatimusryhmä”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat vaatimusryhmät. Näkymässä esitetään seuraavat tiedot:

• Nimi
  • Muokattu: viimeisin muokkausaika
  • Muokkaaja: viimeisin muokkaaja

Uuden Vaatimusryhmän luominen

Uuden vaatimusryhmän luominen ”Poimi Vaatimusryhmä”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi”-painiketta.

Anna vaatimusryhmälle nimi ja painan Tallenna-painiketta.

Sopimuskategorioiden hallinta

Poimi sopimuskategoria-näkymä

”Poimi sopimuskategoria”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat sopimuskategoriat. Näkymässä esitetään seuraavat tiedot:

• Nimi
  • Muokattu: viimeisin muokkausaika
  • Muokkaaja: viimeisin muokkaaja

Uuden Sopimuskategorian luominen

Uuden sopimuskategorian luominen ”Poimi sopimuskategoria”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi”-painiketta

Anna sopimuskategorialle nimi ja painan Tallenna-painiketta.

Järjestelmän avainsanojen hallinta

Poimi ”Järjestelmän avainsanat”-näkymä

”Poimi Järjestelmän avainsanat”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat Järjestelmän avainsanat. Näkymässä esitetään seuraavat tiedot:

• Nimi
  • Muokattu: viimeisin muokkausaika
  • Muokkaaja: viimeisin muokkaaja

Uuden ”Järjestelmän avainsanan” luominen

Uuden Järjestelmän avainsanan luominen ”Poimi Järjestelmän avainsanat”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi”-painiketta.

Anna Järjestelmän avainsanalle nimi ja painan Tallenna-painiketta.

Dokumentaation avainsanojen hallinta

Poimi ”Dokumentaation avainsanat”-näkymä

”Poimi Dokumentaation avainsanat”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat Dokumentaation avainsanat. Näkymässä esitetään seuraavat tiedot:

• Nimi
  • Muokattu: viimeisin muokkausaika
  • Muokkaaja: viimeisin muokkaaja

Uuden ”Dokumentaation avainsanan” luominen

Uuden Dokumentaation avainsanan luominen ”Poimi Dokumentaation avainsanat”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi”-painiketta.

Anna Dokumentaation avainsanalle nimi ja painan Tallenna-painiketta.

Organisaation yhteystietojen ylläpito

Organisaation tietojen hallinta tapahtuu vasemman reunan navigaatiosta Organisaatio-vaihtoehtoa painamalla.

Avautuu uusi dialogi-ikkuna jonne voidaan syöttää organisaation tietoja.

Syötetyt organisaation tiedot näkyvät seuraavissa paikoissa:

• Tietotilinpäätös-raportilla
  • Pyyntö-raportilla
  • Poikkeama-raportilla

Esimerkkinä tietotilinpäätös-raportti:

Anna palautetta!

Oliko ohjeessamme virhe?
Tuliko ajatus miten voisimme tuotettamme entistä paremmaksi?
Risut ja ruusut ovat meille kultaakin arvokkaampia!
gdprdesk.support@soulcore.fi