Dokumentaatio

Poimi Dokumentaatio-näkymä

”Poimi Dokumentaatio”-näkymässä listataan sovelluksessa olevat Ohjelinkit ja -dokumentit. Näkymässä esitetään seuraavat tiedot:

• Tyyppi: ilmaistaan ikonilla
  • Nimi
  • Kuvaus
  • Avainsanat

Uuden Ohjedokumentin luominen

Uuden Ohjedokumentin luominen ”Poimi Dokumentaatio”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi tiedosto”-painiketta.

Sovellukseen avautuu uusi välilehti, johon syötetään uuden Ohjedokumentin tiedot.

Uuden ohjedokumentin luomista varten tulee antaa minimissään pakolliset tiedot, jotka on merkitty punaisella tähdellä. Ohjedokumentti tulee tallentaa ennen kuin liitetiedostoja voidaan lisätä. Tietojen syöttämisen jälkeen paina Tallenna-painiketta.

Ensimmäisen tallennuksen jälkeen voit lisätä ohjedokumenttiin liitetiedostoja normaaliin tapaan.

Uusi Ohjedokumentti näkyy ”Poimi Dokumentaatio”-näkymässä.

Uuden Ohje-linkin luominen

Uuden Ohjelinkin luominen ”Poimi Dokumentaatio”-näkymästä tapahtuu painamalla ”Lisää uusi linkki”-painiketta.

Sovellukseen avautuu uusi välilehti, johon syötetään uuden Ohjelinkin tiedot.

Uuden ohjelinkin luomista varten tulee antaa minimissään pakolliset tiedot, jotka on merkitty punaisella tähdellä. Tietojen syöttämisen jälkeen paina Tallenna-painiketta.

Uusi Ohjelinkki näkyy ”Poimi Dokumentaatio”-näkymässä.

Anna palautetta!

Oliko ohjeessamme virhe?
Tuliko ajatus miten voisimme tuotettamme entistä paremmaksi?
Risut ja ruusut ovat meille kultaakin arvokkaampia!
gdprdesk.support@soulcore.fi